Strandvak 23, naast Strandpaviljoen het Wantveld, Katwijk aan Zee, telefoon 06-53 78 17 33,
Onze activiteiten op een rijtje
Hieronder treft u een lijstje van activiteiten die we zoal te water doen.
Banaanvaren

10 minuten genieten van een spectaculair ritje op onze 10 persoons Banaan is een belevenis die je nog lang bijblijft.

Met ongeveer 30 kilometer per uur wisselen scherpe bochten en geklots over de golven elkaar in rap tempo af. Opletten geblazen, dus, want voor je het weet lig je ernaast.

Hilarisch en verfrissend om samen met je vrienden of collega's mee te maken. Wij voorzien je uiteraard van een zwemvest, zodat je rustig in het water kan blijven dobberen, mocht je de Banaan missen.

 
 

Een ritje met de Bananenboot duurt 10 minuten en is bedoeld voor groepen vanaf 4 personen.

Tarief: Euro 10,- p.p. Er wordt gestart in Katwijk op het Noord strand.

Het is mogelijk om wetsuits te huren. Zeker in het voor- en naseizoen wel een aanrader.

 
Tubes / donuts


 
Scheer achter de boot door de golven op een soort donut. In een tube wordt je voortgetrokken door een boot. Een ervaring die niet is weggelegd voor de mindere helden. Zeker in de bochten moet je van goede huize komen om de krachten en snelheid van je tube de baas te blijven.

Met de tubes kunnen tot 6 deelnemers tegelijk mee.
 
 
Parasailing

Vlieg als een volleerd zeemeeuw boven de Noordzee en ervaar de vrijheid. Uniek aan de Nederlandse kust is onze parasail experience.

Als enige in Nederland bieden wij de mogelijkheid van parasailen boven de Noordzee. Met de boot en een 100 meter lijn, trekken we je op tot een hoogte van zo'n 60 meter om vervolgens ongeveer 10 minuten de Nederlandse kust eens van bovenaf te zien. En om deze experience nog leuker te maken, bieden we je de mogelijkheid om dit gelijk met z'n tweeën te doen. In speciaal hiervoor geprepareerde harnassen, bieden we gelijktijdig plaats voor 2 personen.

 
 
 
Golfsurfen
 
Nee, het is hier geen Hawaii met gigantische golven. Maar toch kan er een "aardige bak staan". Na enkele dagen Noordwesten wind, hebben we golven op de Noordzee tot wel 3 meter.

Meer als genoeg om lekker op te golfsurfen of te bodyboarden.

Zeker voor de beginnende surfer een perfecte spot om het te leren.
 
 
Paddleboarden / Suppen

Relatief nieuw en nu al een rage.

Stel je voor: ga op een speciale, grote surfplank staan met een lange paddle in je hand en roei jezelf door de branding.

Hier komt het aan op evenwicht en feeling. Heb je het eenmaal in de gaten, dan is het heerlijk om een stukje rond te varen of een golfje te pakken op een SUP.

 
 
 
 
Waterskiën / Wakeboarden

Als de omstandigheden het toelaten kunnen we gaan waterskiën of wakeboarden.

Zeker bij oostenwind en een vlakke zee, kun je bij Aquasports waterskiën of wakeboarden. Stap in de bindingen en master de zee.

Omdat waterskiën en wakeboarden individueel en tijdrovend is, gelden hier ander tarieven.

Informeer naar de prijzen.

 


 
 
Branding kayakken
 
Wij hebben een aantal kayaks tot onze beschikking om lekker mee te raggen in de branding.

En dat is moeilijker dan je denkt.

Net als je het bootje in evenwicht hebt, komt er weer zo'n golf en kan je opnieuw je kayak op het strand op gaan halen. Hilarisch en vermoeiend.

De kayaks die we gebruiken zijn sit-on kayaks, waardoor dit voor iedereen te doen is.
 

 

 
Bodyboarden

Denk je dat golfsurfen of suppen te moeilijk is voor je of wil je wat sneller resultaat? Dan zijn er ook bodyboards, gewoon blijven liggen en met de kleinste golf heb je al plezier.


Met wat hogere golven wordt dit echt spectaculair. Zwemmen door de branding en dan keren en terug voor een mooie "ride".

 
 
 
Zeevissen

We varen met de boot op de GPS naar een van de wrakken voor de Noordzeekust. Met maximaal 6 hengels gaan we vervolgens vissen op kabeljauw, gul, baars, geep of alles wat bijt.

We passen met 10 personen in de boot en kunnen met 6 personen tegelijk vissen.

 
 
 
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier.