Strandvak 23, naast Strandpaviljoen het Wantveld, Katwijk aan Zee, telefoon 06-53 78 17 33,
Onze activiteiten op het strand
Hieronder treft u een lijstje van activiteiten die we zoal op het strand doen.
Beach Volleyball

Geen zin in een nat pak of gaat het je allemaal te ruig op het water? Dan kun je gaan volleyballen. Sinds 1996 is strandvolleybal een Olympische sport. En nu kun je het ook gewoon bij ons op het strand spelen. Lekker ontspannen met je vrienden of collega's een middag volleyballen op het strand.


Er wordt gespeeld met 2 teams van minimaal 2 personen. Wij leggen je de regels en de basistechniek uit.

 
 

 

 
Wheelman


 
Als het rustig is op het strand en er is ruimte genoeg, dan starten we een van onze Wheelmans.

Een Wheelman is een mini motorbike waar je tusssen de wielen staat. Met een gashendel en rem in je hand, en perfecte balans van je lichaam, kun je deze bike besturen. Eenmaal onder controle, zoef je langs de branding.


Waarschuwing: Niet doen als je niet wilt vallen.
 
 
Vlotten bouwen

Neem een aantal plastic tonnen, houten palen en een flink stuk touw en je hebt alle ingrediënten voor het bouwen van je eigen vlot.


Laat je creativiteit gaan en verzin een drijvende constructie. Samen met je team zet je de constructie in elkaar.


Uiteraard helpen wij je met het leggen van de juiste knoop. Als je vlot afgebouwd is, heb je de mogelijkheid om deze op zeewaardigheid te testen.

 


 
 

Powerkiten

Sta je stevig in je schoenen? Dan is powerkiten echt wat voor jou. Powerkiten wordt ook wel gezien als de basis voor kitesurfen.


Je leert een stuurbare, fors trekkende vlieger gecontroleerd te besturen en te starten en landen. We doen hierbij alle oefeningen die je ook zou krijgen bij je eerste kitesurf les.

 
 
 
Meer informatie

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier.