Toffe

Activiteiten

Voordelige

Arrangementen

Op locatie?

Geen probleem

Benieuwd wat je allemaal kunt doen bij Aquasports?

Een greep uit ons assortiment

Golfsurfen

Ben jij een sportieveling en houdt je van avontuur? Bij ons kun je je surf gear huren en de basis van het golfsurfen leren. De afgelopen jaren is golfsurfen enorm popurlair geworden bij Aquasports. Golfsurfen kun je alleen doen, je kunt les nemen maar je kunt het ook inplannen in je vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje.

Stand-up Paddleboarden (sup)

Stand-up paddleboarden, beter bekend als suppen, is een geliefde afwisseling voor veel surfers. Ooit ontstaan in Hawaii door lifeguards die zwemmers in de gaten hield, nu ook geliefd aan het Katwijkse strand. Suppen kan heel relaxed zijn en daarom hartstikke tof om samen met je vrienden of collega’s te doen.

Megasup

De megasup is een populaire activiteit bij Aquasports Katwijk. De naam spreekt eigenlijk voor zich: een sup, maar dan mega. Ga met 10 vrienden of collega’s op één sup en pak zoveel mogelijk golven als je kunt.

Bodyboard

Bodyboarden is één van de meest toegankelijke wateractiviteiten bij Aquasports Katwijk. Bodyboarden wordt ook veel door kinderen gedaan, en dat is logisch, want het is ook gewoon super leuk.

Kayak

Kayakken is misschien wel een van onze favorieten. Huur een kayak bij Aquasports Katwijk en peddel door het water. Je kunt bij ons een kayak huren, mocht je nog begeleiding willen kan dat natuurlijk ook.

Raften

Raften ken je misschien uit de Ardennen, maar het kan ook aan het Katwijkse strand. Raften is, zeker bij de juiste golven, een hele vette activiteit die je kunt doen met vrienden of collega’s. Wij raden het zeker aan!

Rib varen

Rib varen is by far onze snelste activiteit. Ga met je vrienden of collega’s onze speedboot in, houd je goed vast en zorg vooral dat je niet van de boot valt! Met enorme snelheden gaan we diep de zee op! Durf jij dit aan?

Banaanvaren

Banaanvaren is bij Aquasports, zonder twijfel, de meest populaire activiteit die je bij ons kunt ondernemen. Ga met vrienden of collega’s op de banaan en laat je door de boot alle kanten op slingeren. Heel erg vet!

Powerkiten

Powerkiten is eigenlijk het stoere broertje van vliegeren. Durf jij dit aan? We hebben professionele instructeurs en we kunnen je de basis leren! Al de benodigde kitegear hebben wij in huis.

Beachgames

We hebben dieverse beachgames die je bij ons kunt spelen, zoals: Beachvolleybal, MegaJenga, Mikado, Balance Boards, Boogschieten en nog veel meer!

Onze arrangementen

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest, of wil je een gezellig bedrijfsuitje? Stel bij Aquasports een gevarieerd programma samen waarin jij bepaald hoe de dag eruit ziet! Achteraf een barbecue? Allemaal mogelijk

Op zoek naar een kado?

Kadobon

Op zoek naar een kado voor iemand met passie voor het strand en de zee? Dan hebben wij een prachtige kadobon. Klik op de button hieronder voor meer informatie.

Zelf aan de slag

Huren

Naast het boeken van groepsuitjes is het ook mogelijk om diverse spullen te huren. Golfsurfboards, een kayak of misschien wel een raft. Voor meer info klik op onderstaande button